През юли ви разказахме за нашия социален проект „Заедно е по-добре – да споделим таланти и забавление“ („Together is Better  – Sharing Talents and Fun”) в сътрудничество с фондация „Дечица“ и ДОВДЛРГ “П. Р. Славейков”. За съжалелние не успяхме да намерим необходимото финансиране за провеждането на проекта като международен доброволчески лагер тази година, но до следващата година има доста време и се надяваме с общи усилия да осъществим идеята!
Междувременно обаче искаме да се опитаме да проведем проекта в намален мащаб в края на месец септември. Идеята отново е да насърчим децата да творят, но в рамките само на 4 дни (22-25 септември) и в компанията само на български доброволци. В края на проекта децата ще представят своите постижения под формата на кратко представление и фото изложба. За осъществвяването на тази идея отново имаме нужда от вашата подкрепа – някои от вас вече дариха различни суми за проекта, но за жалост все още сме далеч от необходимите 4,000 лв.

Затова отново се обръщаме към вас с една молба, основно насочена към онези, които скоро ще празнуват рождения си ден, но не само. Ако имате рожден ден в близкия месец и бихте искали да подкрепите проекта ни, можете да „дарите“ рождения си ден за каузата – вместо да получите подаръци, от които може и да нямате нужда в момента, помолете близките и приятелите си да дарят сумата, която биха похарчили за вашия подарък, за да може да се осъществи проекта „Заедно е по-добре – да споделим таланти и забавление“. Всяка помощ е добре дошла! В случай че не успеем да наберем пълната сума, необходима за провеждането на проекта, дарените средства ще бъдат използвани за други социални проекти след консулация с дарителите, тоест вас.

Можете да дарите средства на нашата банкова сметка като напишете „Дарение за социален проект 2011 г.“, както и чрез E-pay. Данните ни можете да намерите тук: http://www.cvs-bg.org/?page_id=489. Освен това можете да направите дарението лично в нашия офис в гр. София, ул. „Хан Аспарух“ 31, партер, като е добре да направите предварителна уговорка на тел. 02/989 98 46.

Разбира се, не е необходимо да имате рожден ден в близкия месец, за да подпомогнете проекта ни! 🙂 Всяка идея, предложение и помощ са добре дошли!

Предварително благодарим за всяка помощ!

От екипа на “Си Ви Ес – България” и на фондация “Дечица”

 Posted by CVS Bulgaria at 11:21

Sorry, the comment form is closed at this time.