Пишем ви, за да ви уведомим, че кампанията за набиране на средства за социалния арт проект „Заедно е по-добре – да споделим таланти и забавление“ с участието на деца от ДОВДЛРГ „П. Р. Славейков“ приключи. С помощта на много от вас, нашите доброволци, успяхме да наберем около 1,300 лв., повече от половината от които дойдоха от благотворителните разпродажби, които организирахме през изминалите две седмици. За жалост обаче тази сума не е достатъчна, за да проведем проекта сега, и затова се налага да го отложим.

Искрено благодарим на всички, които ни подкрепиха – с дарения и с участие в организацията на фондонабиращата кампания. Планираме в следващите седмици да проведем срещи с представители на фондация „Дечица“ и на ДОВДЛРГ „П. Р. Славейков“, както и с нашите дарители, за да обсъдим как най-добре да оползотворим събраните средства. Така че очаквайте новини какви дейности планираме да организираме!

Искаме да изкажем специални благодарности на “АИИ Дейта Процесинг” ООД, които ни оказаха незаменима подкрепа при логистичната подготовка на проекта! Надяваме отново да имаме възможност да работим заедно в бъдеще!

Отново благодарим на всички, които ни подкрепиха и ще продължават да ни подкрепят! Ако искате да дарите средства, за да можем в бъдеще да организираме подобни проекти, можете да го направите на банковата ни сметка като напишете „Дарение за социален проект“, както и чрез E-pay.

Желаем на всички приятни и слънчеви почивни дни! 🙂

 

 Posted by CVS Bulgaria at 15:19

Sorry, the comment form is closed at this time.