Един от проектите, по който Си Ви Ес – България работи е “Да научим! Въвеждане на принципите на обучение за развитие в българското образование” – повече за проекта тук. По проекта вече се проведоха обучения по лидерски умения за ученици от горните класове в гимназии в няколко български града. Като част от обучението учениците имаха за задача да организират различни доброволчески акции и събития, като сами дадат идеите и с подкрепата на преподаватели и Си Ви Ес – България проведат акциите.

Последните две доброволчески акции се проведоха в Благоевград на 8 и 11 ноември. Организатори бяха учениците от 7 СОУ и от Хуманитарната гимназия в Благоевград. В аудио материала по-долу може да чуете разказа на журналистката Светла Бурова и на координатора по проекта от наша страна – Мариана Панайотова повече за акцията в 7-мо СОУ. Материалът е излъчен по радио Благоевград! Приятно слушане!

Радио Благоевград – 7-мо СОУ

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.