Обръщаме се към вас с една молба, основно насочена към онези от вас, които скоро ще празнуват рождения си ден, но не само.

Сдружение „Си Ви Ес – България“ в сътрудничество с фондация „Дечица“ подготви проект за международен доброволчески лагер  с деца от дом за отглеждане и възпитание на деца, лишени от родителски грижи ДОВДЛРГ „П. Р. Славейков“, който се планира да се проведе от 30 август до 12 септември 2011 г. в околностите на София. По време на лагера децата заедно с международни и български доброволци ще подготвят представление и фото изложба, които ще бъдат представени пред местната общност, журналисти и други гости. Целта на проекта „Заедно е по-добре – да споделим таланти и забавление“ („Together is Better – Sharing Talents and Fun”) е да даде възможност на деца в неравностойно положение да разширят кръгозора си, да общуват с хора от различни националности, да открият и изразят своя талант в областта на театъра и фотографията, като по този начин подобрят шансовете си за успешна интеграция в обществото извън социалната институция. Ако искате да научите повече за програмата и идеята на лагера, вижте тук в търсачката на Ес Си Ай за лагери.

Надяваме се да успеем да наберем основната част от необходмото финансиране с помощта на частни фирми, но също така  разчитаме на вас, нашите членове и приятели. Така че ако имате рожден ден в близкия месец и бихте искали да подкрепите този  проект, можете да „дарите“ рождения си ден за каузата – вместо да получите подаръци, от които може и да нямате нужда в момента, помолете близките и приятелите си да дарят сумата, която биха похарчили за вашия подарък, за да може да се  осъществи проекта „Заедно е по-добре – да споделим таланти и забавление“.

Всяка помощ е добре дошла! В случай че не успеем  да наберем пълната сума, необходима за провеждането на лагера, дарените средства ще бъдат използвани за други социални   проекти след консултация с дарителите, тоест вие.

Можете да направите дарението лично в нашия офис в гр. София, ул. „Хан Аспарух“ 31, партер, като е добре да направите  предварителна уговорка на тел. 02/989 98 46. Освен това можете да дарите средства на нашата банкова сметка като напишете  „Дарение за социален лагер 2011 г.“. Ето ги и банковите детайли на Си Ви Ес – България

Банкови данни на сдружение “Си Ви Ес – България”
ОББ АД клон Интерпред
адрес на банката: 1113 София, бул. “Драган Цанков” 36
Титуляр на сметката: Си Ви Ес – България
IBAN: BG24UBBS80021014319417
BIC: UBBSBGSF

Съвсем скоро очакваме да имаме и бутон за плащания чрез E-pay на сайта ни, за да можем максимално да ви улесним.

Разбира се, не е необходимо да имате рожден ден в близкия месец, за да подпомогнете проекта ни! Всяка идея, предложение и помощ са добре дошли!

Предварително благодарим за всяка помощ!

Sorry, the comment form is closed at this time.