Здравейте приятели,

Сигурна съм, че много от вас си спомнят международните вечери в офиса на Си Ви Ес, на които се събирахме да научим за някой интересен доброволчески проект, да се запознаем с културата на някоя чужда държава, музиката й, кухнята й. Както знаете, в тези събития винаги главната роля сте играели вие, доброволците на Си Ви Ес. Ето защо отново се обръщаме към вас с надеждата да възобновим тази малко позабравена традиция. Знаем, че много от вас са имали незабравими доброволчески преживявания това лято, а и предишни години. А какъв по-добър начин да си припомни човек хубавите преживявания от това да разкаже за тях! 🙂

Затова нека всички, които искат да споделят за своите доброволчески проекти в България или в чужбина, да ни пишат на cvs-bg@bluelink.net като посочат кой е проектът, за който искат да разкажат, кога се е състоял и кога биха имали възможност да направят представяне.

Както може би повечето от вас си спомнят, международните вечери могат да бъдат под най-различна форма, но най-важните съставки са ентусиазиран(и) доброволец(и), интересен доброволчески проект и любопитна публика 🙂 А програмата за вечерта зависи напълно от вас – можете да предложите снимки, клипчета, музика, кулинарни изненади и каквото още се сетите. Това е една невероятна възможност да споделите и преживеете наново едни хубави мигове от своя живот, да се видите със стари познати, а и да се запознаете с нови и интересни хора, и не на последно място – да се забавлявате! Така че не се колебайте, а ни пишете!

Поздрави и пожелания за много хубави почивни дни 🙂

Теди,

от името на екипа на Си Ви Ес

 Posted by CVS Bulgaria at 21:21

Sorry, the comment form is closed at this time.