actfest_900x350За първа година Си Ви Ес – България набира доброволци за помощ при организацията и провеждането на срещата на международната мрежа IETM и  АСТ фестивал за свободен театър 2014. От 2011 година АСТ организира АСТ фестивал за свободен театър в София, който се превърна в ежегодна инициатива и платформа за представяне и диалог.

Първото издание показа 15 независими български театрални и танцови продукции, като бяха поканени и 13 чуждестранни културни оператори от Европа, Америка и Азия. През 2012 година бяха представени 16 представления и поканени 14 междунарoдни експерти. През 2013 година фестивала се организира под мотото «Добавяне на стойност» и ще представи над 30 заглавия през месец ноември, 3 перформативни акции и тридневен форум за културни политики с участието на 10 европейски експерта. Асоциация за свободен театър е член на международната мрежа IETM и е поканена за организация-домакин на пленарната среща на мрежата през октомври 2014 година в България.

Екип от 40 доброволци ще помага в периода 16-19 октомври за сбъдването театралното събитие (IETM срещата и АСТ фестивала), като част от доброволците ще са заети и малко преди самия фестивал във връзка с разпространение на промоционалните материали и брандиране на локациите на форума.

Подробна информация може да намерите и във файла по-долу.

Формуляр за кандидатсване_АСТ

IETM_meeting_opisanie-na-poziciata_2014

Изпратете попълнен формуляра на cvs.petko@gmail.com до 1.10.2014 (сряда) със заглавие: ACT_2014, а самият файл: Формуляр за кандидатсване_АСТ_Име_фамилия

 

УСПЕХ на всички!

 

 

Sorry, the comment form is closed at this time.