Ако се чудите какво да правите между 21 и 23 септември нашите партньори от Различния поглед ви канят на V-то издания на младежки фестивал в Стара Загора. В програмата е включено за всекиго по нещо, така че да хващаме раниците и право към града на липите!

А ето и повече информация за фестивала:

Основната цел на фестивала е насърчаване и подкрепа на младите хора в желанието им за творчество и себеизява. Фестивалът е форум, обединяващ артисти от страната и чужбина, неправителствени организации, културни институции и социално ангажиран бизнес, в стремежа им към популяризиране на стойностно съвременно изкуство и неформално образование.

Програмата на Петото юбилейно издание, 19 – 23-септември 2012г. , чието мото е „Превърни стените в отворени врати!“, е ориентирана към аудио-визуалните изкуства редица изложби, премиери на български и чуждестранни филми в кино „Различният Комсомол“, както и с традиционните за форума арт работилници и занаяти, и музикална сцена на открито, тази година в Станционна градина, гр. Стара Загора

Официалното откриване ще бъде на 21 Септември от 19:30 часа с гостуването на Водна кула арт фест 2012 „На път“ в къщата на Арх, Христо Димов, в паметника на културата.

Събитието във фейсбук.

Sorry, the comment form is closed at this time.