Швейцария

Си Ви Ес – България тази година ще участва в краткосрочен ЕДС проект в Швейцария. Можем да предложим едно място на наш доброволец, който да  се  включи в събитието, което ще е свързано с театър и креативни  дейности  с деца в Берн, от 26 юли до 12 август. Условието е да си между 18 и 30 години и да не си правил ЕДС проект   до момента. Поемат се всички разходи, като доброволецът покрива 10%  от  пътните си разходи, а останалите 90% се възстановяват след приключването на проекта.

Ако желаеш да се включиш, моля изпрати формуляр за кандидатстване   за лагер и мотивационно писмо на немски език до 30 април на електронен адрес longterm@cvs-bg.org със заглавие – Application  short  term EVS CH name of applicant.

Доброволецът ще бъде избран от SCI Швейцария, кординатор на проекта.

Flyer_Theaterproject_EVS

DescriptionOPS_shortterm

CVS_Appliform_EVS_CH

Полша

Асоциaциятa STRIM започна набирането на доброволци за своите проекти по ЕДС за 2012/2013г. Под номер 2010-PL-92, можеш да намериш всички възможности, които организацията предлага в рамките на Европейската доброволческа служба. Така че, ако искаш да прекараш 9 месеца в Краков (от 1 октомври 2012 г. до 30 юни 2013 г.), моля, попълни прикачения въпросник, който ще намериш по-долу и да го изпрати на Marko Trimboli marco@strim.org.pl възможно най-скоро (набирането на доброволци приключва на 15ти Април).

*****

За кандидатстване към крайния срок 1 май  OWA Poland търси двама ЕДС доброволци. Един от тях ще работи в офиса на организацията (ето описание на проекта: http://ec.europa.eu/youth/evs/aod/hei_form_en.cfm?EID=58000838210) като работата ще започне през август 2012 г. и ще продължи 9 – 11 месеца.
Вторият доброволец ще се присъеди към проекта в училище за деца с увреден слух(описание на проекта: http://ec.europa.eu/youth/evs/aod/hei_form_en.cfm?EID=58000845429) като работата ще започне през октомври 2012 г.  и ще продължи 9 месеца.
Ако проявяваш интерес, моля, изпрати автобиография и мотивационно писмо на Magdalena M. Kaj magdalena@jedenswiat.org.pl до 16 април.

HostingRecruitmentQuestionnaire 2010-PL-92

Холандия

SIW спешно търси  доброволец за проект в органична ферма в Холандия. Финансирането вече е одобрено. Проектът започва през юни 2012 г. и е с продължителност 12 месеца.  Ако това е твоят проект, кандидатствай с автобиография, мотивационно писмо и снимка на адрес: evs@siw.nlКрайният срок е 15 април, а интернет страницата на организацията е www.siw.nl. Повече информация може да намериш тук.

 

Финландия

 

KVT Finland предлагат една прекрасна възможност за ЕДС проект в еко селище близо до Турку. Работата започва през май и приключва през ноември. Повече информация може да намерите тук. Срокът за кандидатстване е 16 април.

 

 

Румъния

Румънската организация Ofensiva Tinerilor Association е подготвила 3 ЕДС проекта, с които ще кандидатства към краен срок 1 май. Проектите са:
Romania Teach me colors!
Romania Rainbow
Romania Home sweet home

Ако проявяваш интерес към някой от тях, пиши ни на longterm@cvs-bg.org до 12 април, за да изпратим нужните документи на Румънската организация.

За останалите проекти пиши директно на посочените по-горе адреси.  Успех!

 

Sorry, the comment form is closed at this time.