Вече всички знаете, че все още се опитваме да наберем средства за арт проекта „Заедно е по-добре – да споделим таланти и забавление“ с участието на деца от ДОВДЛРГ „П. Р. Славейков“. Някои от вас вече направиха дарения, но за жалост те не са достатъчни. Затова като част от фондонабиращата кампания организираме БЛАГОТВОРИТЕЛНА РАЗПРОДАЖБА!!!

На 11.09.2011 г. (тази неделя) от 11 ч. до 18 ч. в парка зад музей „Земята и хората“ и търговски център София Сити Център ще можете да си доставите удоволствието да откриете някоя полезна и приятна за вас вещ (книга, сувенир и др.), както и да похапнете вкусни домашни печива. Всички събрани средства ще бъдат използвани за осъществяването на проекта „Заедно е по-добре – да споделим таланти и забавление“ – или в случай че не успеем да наберем цялата необходима сума, за бъдещи социални проекти на сдружение „Си Ви Ес – България“.

Заповядайте заедно да се насладим на един от последните летни дни и да се опитаме да направим реалност проекта „Заедно е по-добре – да споделим таланти и забавление“! И нали помните какво казва Мечо Пух „Колкото повече, толкова повече“ така че свободно препращайте поканата до ваши приятели и познати!

Ако искате да дарите ваши употребявани вещи за разпродажбата (книги, сувенири, екипировка за спорт, дребни уреди и др., без дрехи и обувки!), можете да ги донесете в офиса на „Си Ви Ес – България“ на ул. „Хан Аспарух“ 31 тази сряда, четвъртък или петък между 10 ч. и 19.30 ч., както и в събота между 16 ч. и 19.30 ч. Не забравяйте, че вещите трябва да са в приличен вид и годни за употреба.

Ако нямате възможност да дойдете тази неделя в парка, можете да дарите средства на банковата сметка на „Си Ви Ес – България“ като напишете „Дарение за социален проект 2011 г.“, както и чрез E-pay. Данните ни можете да намерите тук: http://www.cvs-bg.org/?page_id=489.

 Posted by CVS Bulgaria at 19:52

Sorry, the comment form is closed at this time.