От март месец тази година Си Ви Ес – България започна сътрудничество с Интеграционния център (ИЦ) към Държавната агенция за бежанците (ДАБ). В рамките на 3 месеца четирима наши доброволци подпомагаха активно дейността им. Си Ви Ес – България и ИЦ биха искали сътрудничеството по този проект да продължи през идните месеци юни и юли. В тази връзка ви предлагаме да се включите като доброволец през перода. По това време децата са в лятна ваканция, но в делничните дни между 14 и 16 часа с тях работи училищен преподавател. Заниманията са по-леки и са свързани с организацията на различни интересни и занимателни дейности, които подпомагат развитието на знанията и уменията им. Заниманията се провеждат всеки делничен ден между 14 и 16 ч. в сградата на ДАБ (гр. София, кв. Овча купел, ул. “Монтевидео” № 21A).
Преди да започнат по-самостоятелна работа доброволците ще имат възможност да наблюдават известно време процеса на комуникация между преподавателя и децата. Очаква се в рамките на тези два месеца доброволците да посещават центъра редовно, а при взаимен интерес и удовлетворение проектът може да бъде удължен.
Имаме желание доброволците да започнат до средата на юни!
Ако сте отговорни и дисциплинирани, но също така обичате игрите и забавленията, имате желание и/или опит в работата с деца, а и естествено разполагате с необходимото свободно време, не се колебайте да ни изпратите попълнен фомуляр за кандидатсване и CV на cvs-bg@bluelink.net, като сложите тема: Доброволец за ИЦ.
Подробно описание на работата, както и формуляра за кандидатстване ще откриете в прикачените файлове.

 Posted by CVS Bulgaria at 22:21

Sorry, the comment form is closed at this time.