Първият от младежките обмени за това лято е с посока Франция, а темата е екология и използване на водите. Обменът ще се проведе в периода 6-16 юли в близост до град Лил, на границата с Белгия. В събитието ще вземат участие представители на домакините, а също така младежи от Испания и Италия. За да кандидатствате е необходимо да сте на възраст между 16 и 23 години, да имате интерес към екологичните въпроси и да владеете някакво ниво на английски език.
По време на обмена храната и настаняването са поети изцяло, а 70% от пътните ви разходи се възстановяват до няколко месеца след приключване на обмена, веднага щом Си Ви Ес – България получи превода от организацията-партньор.
Повече информация относно обмена може да открието в публикувания по-долу файл с описанието на събитието.
Ако предложението ви е заинтригувало, попълнете прикачената форма за кандидатстване и я изпратете не по-късно от 26 май 2010 г. на имейл cvs-bg@bluelink.net заедно със своя автобиография. Лицето за контакт е координаторът младежки проекти Снежина Козарева.
Одобрените кандидати ще бъдат потърсени в началото на месец юни.

 Posted by CVS Bulgaria at 19:09  Add comments

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.