Както знаете, миналата неделя проведохме благотворителна разпродажба с цел да наберем средства за социалния арт проект „Заедно е по-добре – да споделим таланти и забавление“ с участието на деца от ДОВДЛРГ „П. Р. Славейков“. Благодарение на много от вас, както и на много съвсем непознати хора, които откликнаха на призива ни, успяхме да съберем цели 540 лв.!!! Това ни вдъхна надежда, че имаме шанс да успеем да наберем пълната необходима сума и затова организираме втора БЛАГОТВОРИТЕЛНА РАЗПРОДАЖБА!!!

На 18.09.2011 г. (тази неделя) от 15 ч. до 20 ч. в Борисовата градина в района на детската площадка (т.нар. Слончето) отново ще можете да си доставите удоволствието да откриете някоя полезна и приятна за вас вещ (книга, сувенир и др.), както и да похапнете вкусни домашни печива. Всички събрани средства ще бъдат използвани за осъществяването на проекта „Заедно е по-добре – да споделим таланти и забавление“ – или в случай че не успеем да наберем цялата необходима сума, за бъдещи социални проекти на сдружение „Си Ви Ес – България“.

Заповядайте заедно да се насладим на един от последните летни дни и да се опитаме да направим реалност проекта „Заедно е по-добре – да споделим таланти и забавление“! И нали помните какво казва Мечо Пух – „Колкото повече, толкова повече“ – така че свободно препращайте поканата до ваши приятели и познати!

Ако искате да дарите ваши употребявани вещи за разпродажбата (книги, сувенири, екипировка за спорт, дребни уреди и др., без дрехи и обувки!), можете да ги донесете в офиса на „Си Ви Ес – България“ на ул. „Хан Аспарух“ 31 всеки ден до събота включително между 10 ч. и 19.30 ч. Не забравяйте, че вещите трябва да са в приличен вид и годни за употреба.

Ако нямате възможност да дойдете тази неделя в парка, можете да дарите средства на банковата сметка на „Си Ви Ес – България“ като напишете „Дарение за социален проект 2011 г.“, както и чрез E-pay. Данните ни можете да намерите тук: http://www.cvs-bg.org/?page_id=489.

Надяваме се да се видим всички тази неделя! 🙂

 Posted by CVS Bulgaria at 19:18

Sorry, the comment form is closed at this time.