Си Ви Ес – България за втора поредна година набира доброволци за помощ при организацията и провеждането на 15-ия Международен София филм фест. Работата ще се състои между 1 и 20 март 2011.

Какво ще включва? Посрещане и информиране на зрителите на различните кино прожекции, раздаване на информационни и рекламни материали, разпространение на материали, работа в офиса на СФФ, помощ при организацията на съпътстващите събития (пресконференции, награждавания, партита, коктейли).

Кога? Времето е плаващо в зависимост от програмата на феста и на съпътстващите събития, като ще има работа всеки ден между 10:00 и 22:00 ч. Ще се работи по предварително уточнен график, съобразен с възможностите на доброволците.

София филм фест е един от 50те кинофестивала влезли в класацията на сп. „Варайъти”, а от 2010 е акредитиран като състезателен фестивал със специализиран конкурс (за първи и втори филми) от Международната федерация на филмовите продуцентски организации (FIAPF). Тази година фестивалът ще се проведе от 4 до 13 март с допълнителна програма до 20 март.

Ако искате да се включите в организацията на едно от най-големите културни събития в България, да гледате европейско и международно кино, да се включите в събитията, които съпътстват фестивала, и ако сте отговорни, заредени с желание и свободно време, то не се колебайте ми изпратете попълнен формулярa (прикачения файл) на cvs.mira@gmail.com до 15.02.2011 (вторник).

Подробна информация ще намерите в прикачения файл.

За повече инфо: cvs.mira@gmail.com или на тел. 0888 75 16 84 – Мира

Повече инфо за фестивала: http://siff.bg/index.php

Формуляр за доброволци – СФФ 2011

 Posted by CVS Bulgaria at 15:10

Sorry, the comment form is closed at this time.