Честита Нова година! Като доброволческа организация какво по-добро начало от списък с предложения за дългосрочно доброволчество по света?!

В последните дни на 2012 година излезе декемврийският списък на дългосрочните доброволчески позиции в мрежата на Ес Си Ай. За тези, които искат и си мечтаят, през новата година да осъществят нещо полезно и незабравимо някъде по света – изтеглете списъкът оттук.

Напомняме, че кандидатстването за LTV проект (ако няма специфични изисквания от приемащата организация) се осъществява чрез формуляра, който може да откриете на нашия сайт – http://cvs-bg.org/dokumenti-za-svaliane/. Таксата за участие в проект е 150 лева и доброволецът сам покрива пътните си разходи. За проектите, които са по ЕДС – Европейска доброволческа служба, няма такса участие, доброволецът единствено поема 10% от пътните си разходи.

Ако имате някакви въпроси или нужда от помощ, пишете на Наталия, нашия координатор дългосрочни доброволци на longterm@cvs-bg.org.

С пожелания новата 2013 година да е изпълнена с много здраве, щастие, усмивки, красота, хармония, пътешествия и вдъхновение… И доброволчески инициативи, защото:

На доброволците рядко се плаща, не защото работата им не струва, а защото е БЕЗЦЕННА!

Благодарим ви, че ви има!

 

Sorry, the comment form is closed at this time.