Ес Си Ай Испания търси доброволци за два дългосрочни проекта.Няма краен срок за кандидатстване, така че колкото по-скоро, толкова по-добре. Обърнете внимание, че има административна такса за обработка на вашите документи, в случай, че сте одобрени Таксата е 150 лв.

Първото предложение е за работа в BASIDA – организация, която осигурява здравна и психологична подкрепа на HIV-позитивни, наркозависими и други. Продължителността на доброволческата служба е 3 месеца и е част от дългосрочните предложения в рамките на Ес Си Ай. От доброволеца се очаква да има основни познания по испански език, да се интересува от темата и да е отговорен към поетите задължения. Осигурено е настаняване и храна, а доброволците сами си организират пътуването и джобните пари. Няма такси. Повече за проекта може да прочетете тук.

Вторият проект е в Кения, но отново се координира от Ес Си Ай Испания. Доброволците ще работят с деца, като организират различни учебни занятия и занимания за свободното им време. Продължителността отново е 3 месеца, като доброволците заплащат такса от 230 евро на месец, с която се покриват разходите по настаняване, храна и транспорт. Повече за работата и условията тук.

Ако тези проекти ви вълнуват и искате да кандидатствате, може да се свържете с нашия ЕДС и ЛТВ координатор Наталия Живкова на longterm@cvs-bg.org. Към нея може да се обръщате и ако имате въпроси.

Sorry, the comment form is closed at this time.