vizia SIFF 2014За пета поредна година Си Ви Ес – България набира доброволци за помощ при организацията и провеждането на 18-ия Международния София филм фест.

Нашият екип ще помага от 20 февруари (само за някои позиции) и по време на фестивала между 6 и 23 март 2014 г.

Как? Ще посрещаме и информираме зрителите на различните кино прожекции, ще раздаваме информационни и рекламни материали, ще работим заедно с екипа на фестивала в офиса на СФФ, ще помагаме при организацията на съпътстващите събития (пресконференции, награждавания, партита, коктейли) и др.

Кога? Времето е плаващо в зависимост от програмата на феста и на съпътстващите събития, като ще има работа всеки ден между 10:00 и 23:00 ч. Ще се работи по предварително уточнен график, съобразен с възможностите на доброволците. Ще разчитаме на гъвкавост и готовност за включване в извънредни и непланирани дейности. Въобще, обещаваме ви вълнуващо доброволстване!

Защо? Защото искате да се включите в организацията на едно от най-големите културни събития в България, да гледате европейско и международно кино, да сте част от събитията, които съпътстват фестивала, и защото сте отговорни, заредени с желание и свободно време!

Подробна информация може да намерите и във файла по-долу.

Описание на доброволческата позиция СФФ 2014

Формуляр за кандидатстване – СФФ 2014

Изпратете попълнен формуляра на cvs.petko@gmail.com до 14.02.2011 (петък) със заглавие: SFF_2014, а самият файл: SFF_formulyar-za-kandidatstvane_2014_FirstLast name

Доброволците с предишен опит (2010, 2011,2012 или 2013) като доброволци на СФФ, ще имат предимство! УСПЕХ на всички!

Sorry, the comment form is closed at this time.