Стани доброволец на тазгодишния Фамилатлон:  от Асоциация Родители

 

Асоциация Родители те кани да станеш част от едно пъстро преживяване – Фамилатлонпразник на семейството, спорта и здравословния начин на живот.

 

Фамилатлон е фестивал на открито, който ще се проведе в Южния Парк в София на 18 май – неделя. Там посетителите могат да играят и участват в заниманията на десетки различни спортни, еко и арт клубове и организации, да търсят столиците на Европа по карта, да се включат във велопоход за малки или големи, да се забавляват с изпълнителите на сцената и да печелят награди.

Помогни ни да случим това събитие, като станеш доброволец за един ден. Имаме нужда от „пчелички“, които да помагат на организаторите в раздаването на подаръци, ориентиране на гостите, разнасянето на съобщения, материали и храна за доброволците. И преди всичко, включи се в провеждането на играта „Малката Европа“, в която гостите на фестивала търсят разпръснатите из парка столици на европейските държави. Включи се в екипите, които посрещат гостите на всяка столица.

Включи се в този пъстър празник, стани част от нашия голям, весел и мултикултурен екип, запознай се с много различни и интересни хора.

Моля всеки желаещ да се свърже с нас на имейл: dobrovolec@roditeli.org или на телефон 0878649791 (Антоанета Куманова).

Можеш да се присъединиш към събитието ни във Фейсбук тук: https://www.facebook.com/events/639290796152789/?

Sorry, the comment form is closed at this time.