Словенският клон на Ес Си Ай (Service Civil International) Zavod Volunariat търси двама ЕДС доброволци. Те ще бъдат ангажирани в дейностите на организацията. През летните месеци ще участват в организацията и провеждането на международни лагери и младежки обмении други подобни проекти. През зимата доброволците ще бъдат заети с дейности за популяризиране на доброволчеството, уъркшопи и обучения на доброволци и със социалните дейности на Клуба на доброволците, (който организира различни социални събития, уъркшопи, изложби, промоционални и документални филми и други).

В случай, че проектът бъде одобрен от Националната агенция на Словения, началото ще бъде 1 януари 2013, а продължителността на проекта ще е 12 месеца. От Zavod Voluntariat търсят отговорни, комуникативни и силно мотивирани доброволци, които да имат опит в работата в екип и да имат чувства за хумор. Важно е доброволците да бъдат гъвкави и самоинициативни, като имат желание да придобият нови умения и знания, които впоследствие да приложат в своя професионален живот.

Доброволци, които имат знания и умения или желание да придобият такива в областта на графичния и уеб дизайна, снимането и обработването на видео, както и редакцията на вестници са добре дошли!

 

Ако този проект е привлякъл вниманието ви, моля подгответе следните документи:

  • Попълнен формуляр за кандидатстване
  • CV
  • Мотивационно писмо
Попълнените документи, изпратете на Наталия Живкова, която отговаря за дългосрочните доброволчески програми в Си Ви Ес – България, на имейл longterm@cvs-bg.org. Пак към нея се обръщайте в случай, че имате повече въпроси.

Оттук може да свалите формуляра за кандидатстване, както и подробното описание на проекта.

Project description_EVS_Zavod_Voluntariat

Application form_EVS_Zavod_Voluntariat

Крайният срок е 31 август, така че побързайте!

Sorry, the comment form is closed at this time.