Най-голямото литературно събитие в България – Софийският международен литературен фестивал – ще очаква своите гости между 12 и 17 декември. През 2017 г. фокусът на петия брой на фестивaла ще бъде литературата и културата на страните от Вишеградската четворка – Полша, Словакия, Унгария, Чехия / V4. Очакваме международни гости, срещи с български писатели, детски работилници, концерти, изложби, фестивални партита, дискусии и информационни панели.

23561377_2099910963572216_7877399971463307871_n

За да сбъднем това значимо културни събитие Асоциация „Българска книга“ и Си Ви Ес – България се нуждаят от доброволци за следните позиции:

  • Отговорник логистика (с много добър английски): посрещане и изпращане на международните гости и настаняването им в хотела на фестивала.
  •  Отговорник статистика: води дневник на събитията по време на фестивала – посещаемост, интерес от страна на публиката.
  •  Отговорници сцена: наблюдава за подредбата и необходимите наличности на сцените на фестивала и панаира; следи за реда на гостите и излизането им на сцената; помага на техническия екип.
  • Доброволци на информационен пункт: упътват посетителите към щандовете на изложителите; раздават информационни материали; дават информация за културната програма на панаира и фестивала.
  • Доброволец, организационна подкрепа на изложителите: координира организацията по настаняването и изнасянето на изложителите; раздава и събира приемо-предавателни протоколи; описва и организира отстраняването на рекламациите, които те имат към своите щандове.

Всички доброволци ще получат сертификат за доброволчество, осигурени сандвичи, достъп до фестивалните партита и ваучери за книги.

Ако бихте искали да се включите като доброволец, моля изпратете кратка мотивация с посочена/и позиция/и, от които се интересувате и телефон за връзка на Александра Станишева stanisheva@abk.bg  до 6 декември!

Очакваме ви!

Sorry, the comment form is closed at this time.