954685_10151419216091806_339664379_nЕдно от основните направления, в които работи Сдружение за доброволчески труд “Си Ви Ес – България” е насърчаване на участието на доброволци в международни и национални обучения. През изминалата година сме изпратили над 40 доброволци в над 20 обучения на различна тематика. Всички те се завръщат в България с нови знания, изключително позитивна енергия и желание за доброволстване, което да промени обществото, в което живеем. За всички тях се грижи един специален човек, който ние наричаме Координатор обучения (Trainings coordinator). През изминалата година това беше Кристина Младенова, която с много професионализъм и ентусиазъм направляваше “кораба” на обученията и неговите пътници. Тъй като Криси пое в свои ръце друг проект, който изпълняваме съвместно с международни партньори, ние търсим неин достоен заместник!


Подходящият кандидат трябва да е доброволец, който:

  • вярва в силата на неформалното образование
  • е отговорен и организиран
  • кипи от енергрия, инициативност и ентусиазъм
  • има завидни комуникативни умения, владее добре писмен и говорим английски език

Задачките отнемат около 8 часа на седмица, а продължителността на доброволстването е 12 месеца (от март 2014 до април 2015).
Повече подробности за самата позиция и благинките, които носи тя можеш да намериш във файла:

Координатор обучения_описание на позицията 2014

Ако искаш да станеш част от нашия екип и позицията ти харесва, моля изпрати актуално CV и кратко мотивационно писмо (на английски език) на volunteers@cvs-bg.org като озаглавиш своя е-мейл: Координатор обучения_{Име}. Крайният срок е 25 февруари!

 

Sorry, the comment form is closed at this time.