volunteers_needed

 

За тези от вас, които мечтаят и търсят своя дългосрочен доброволчески проект, споделяме няколко ЕДС проекта в Австрия, Италия и Франция.

 

*************************************************************

Австрия – търси се 1 ЕДС доброволец за едногодишен проект стартиращ от месец октомври 2016 година, в младежки център Yunit в град Швац, провинция Тирол. Работата е планиране и организиране на дейности за младежи на възраст межу 9 и 18 години през свободното им време в центъра. Повече детайли за проекта може да намерите тук. Ако желаете да кандидатствате за проекта изпратете CV и попълнен формуляр за кандидатстване до 10 март на електронен адрес office@yunit.at с копие до longterm@cvs-bg.org.

*************************************************************

Италия – търсят се доброволци за два едногодишни проекта. В офиса на SCI Италия позицията е за координиране на доброволци и започва от началото на ноември 2016 година. Повече информация тук. Вторият проект е в социално-културния център La Citta dell’Utopia целящ подпомагане дейностите, които се организират в центъра. Проектът е от месец септември 2016 година. Повече подробности тук. Ако желаете да кандидатствате, изпратете CV и мотивационно писмо на английски език до 29 февруари на longterm@cvs-bg.org.

*************************************************************

Франция – търсят се доброволци за 5 ЕДС проекта за младежки и културни центрове в района на Ивто, Нормандия. Проектите са с продължителност от 9 месеца и започват в началото на месец октомври. Повече информацията може да намерите тук и на този линк. Ако желаете да кандидатствате, изпратете CV и мотивационно писмо на английски език до 10 март на електронен адрес rmjcn.yvetot@orange.fr  с копие до longterm@cvs-bg.org.

Успех!!!

Sorry, the comment form is closed at this time.