DSC_0107

Си Ви Ес – България ще участва в “Парада на доброволците”, които ще се проведе този петък от 21 февруари от 15:00 до 20:00 ч. в betahaus Sofia. Обещаваме, че ще ви представим нови наши дейности, които мислим, че доста ще ви заинтридуват. Естествено нашият екип ще е на място да ви разкаже и за “традиционни” за Си Ви Ес – България форми на доброволчество като лагери, младежки обмени, ЕДС и други.

В “парада” ще се включат и много други организации, които ще представт своята дейност и възможностите за включване в конкретни доброволчески инициативи. Много се радваме, че все повече хора достигат до извода, че доброволчеството трябва да се насърчава и подкрепяме всяка подобна инициатива! Особено се радваме, когато организаторите са нови и свежи лица на доброволческия хоризонт като Сдружение “Диабет и предиабет”. От Сдружението се надяват организациите да намерят нови доброволци и фенове, а младите хора да открият каузи и кампании, които са им близки до сърцето. Ние пък сме сигурни, че това ще се случи 🙂

Събитието във фейсбук

“Парадът” ще се проведе на 21 февруари 2014 г. от 15 до 20 часа в зала “Innovation space” на “Beta Haus”, а събитието се провежда с финансовата подкрепа на Национална програма за младежта.

ОЧАКВАМЕ ВИ!!!

 

Sorry, the comment form is closed at this time.