Picture1Една от постоянните дейности на Си Ви Ес – България, които дават възможност на активните и любопитни доброволци да срещнат съмишленици в други държави и да научат нови неща, са различните обучения, предлагани всяка година. Темите са разнообразни и вълнуващи, а уастниците се завръщат с несравними емоционални преживявания, нови знания и вдъхновение да помагат, променят и осъществяват доброволческите си идеи.

През целия процес на едно обучение ние сме неотлъчно до участниците – от избора и кандидатстването за него през приключването му и завръщане на доброволците, както и до осъществяването на бъдещи проекти. Тази безценна подкрепа, както и още някои задачки, са призвание на нашия Координатор обучения (Trainings coordinator). Зад това кодово название до скоро стоеше Сара, която поема по своя доброволчески път извън пределите на страната, оставяйки отговорната позиция на следващия мотивиран и активен доброволец. Мислиш ли, че това си ти?

Търсим доброволец, който:

 

  • вярва в силата на неформалното образование;
  • е отговорен и организиран;
  • кипи от енергрия, инициативност и ентусиазъм;
  • има завидни комуникативни умения, владее добре писмен и говорим английски език.

 

Задачките отнемат около 8 часа на седмица, а продължителността на доброволстването е 12 месеца (от октомври 2014 до септември 2015).

Повече подробности за самата позиция и благинките, които носи тя можеш да намериш във файла:

Координатор-обучения_описание-на-позицията-2014

Ако искаш да станеш част от екипа на Си Ви Ес – България като новия Координатор обучения, моля изпрати актуално CV и кратко мотивационно писмо (на английски език) на volunteers@cvs-bg.org като озаглавиш своя е-мейл: Координатор обучения_{Име}. Крайният срок за кандидатстване е 10-ти септември!

Sorry, the comment form is closed at this time.