Вече ви писахме, че търсим доброволец за одобрен краткосрочен ЕДС проект в Македония за 2 месеца.

Удължаваме крайният срок за кандидатстване и очакваме вашите кандидатури до 25 януари 2013, а описанието на проекта и начинът за кандидатстване са описани по-долу.

 

Си Ви Ес – България е партньор в одобрен краткосрочен ЕДС проект в Македония. Проектът е за 2 месеца, като е планиран да започне от 1 март – 1 май (при възможност на доброволеца от 1 февруари – 31 март). Мястото на проекта е Куманово, организацията е Center for Intercultural Dialogue (http://cid.mk/). Проектът е с цел обмяна на добри практики между двете организации, като основните дейности са насочени към младежи с по-малко възможности, чрез използването на методи като танц, театър, музика. Подробности може да намерите в приложения документ.

Ако сте на възраст между 18 и 30 години и желаете да участвате, изпратете CV и мотивационно писмо на английски език (какъв е вашият опит, защо искате да участвате в ЕДС проект, какво ви харесва в конкретния проект и как вие можете да допринесете за успешната му реализация) на Наталия Живкова на longterm@cvs-bg.org до 11 януари. Всички разходи по проекта се покриват, като доброволецът поема само 10% от пътните си разходи.

На този линк може да прочетете разказа на Сандра от Естония, която е била ЕДС доброволец в CID Македония за 9 месеца.

Sorry, the comment form is closed at this time.