Представяме ви най-актуалния списък с предложения за дългосрочни доброволчески позиции в рамките на Ес Си Ай. Списъкът е пресен, пресеничък – от този месец, така че колкото по-бързо действате, толкова по-големи са шансовете ви.

Част от предложенията за по Европейска доброволческа служба и се финансират от Европейската комисия по програма “Младежта в действие”. 90 % от пътните разходи на доброволците се покриват по програмата, а добровлоците имат осигурени джобни, храна и настаняване. Ако ви допадне предложение по ЕДС, изпратете автобиография и мотивационно писмо до cvs-bg@bluelink.net, като го адресирате до Снежина Козарева.

Другите предложения, представени под LTV, имат алтернативно финансиране и доброволците сами покриват пътните си разходи до и от мястото на проекта. Освен това се за тях се заплаща и административна такса към Си Ви Ес – България на стойност 150 лв. Ако един от LTV проектите ви привлече, изпратете попълнения формуляр за кандидатстване, който може да свалите от по-долу.

Ако имате въпроси или нужда от повече инфо, не се колебайте да се свържете с нас на cvs-bg@bluelink.net!

 

Списък дългосрочни проекти

Формуляр за кандидатстване

 Posted by CVS Bulgaria at 15:17

Sorry, the comment form is closed at this time.