Фондация “ЖАР театър-изкуство-култура” обявява свободни места за участие в международен младежки обмен, който ще се проведе край София (на Витоша) от 17.06 до 30.06’2012 .

Младежки обмен „Acting Ageing: преодоляване на границите  между  изкуствата и поколенията”

В него ще има четири различни групи, които ще се занимават с театър, огнени техники, визуални изкуства, документиране на проекта и разпространяване на резултатите.

За да участвате е необходимо да сте мотивирани и заинтересовани по темата, да ви вълнуват различните видове изкуства и творчески изяви. Да сте положително настроени, активни, комуникативни, гъвкави.

Предпочитана възраст: 18-25, като изключение, силно мотивирани участници в рамките на 18-30 годишна възраст също ще бъдат приети.

 Работен език: английски .

Относно финансовата част, проектът покрива 100% от разходите за настаняване и дейности.

Обменът ще се проведе на Витоша, в хижа „Планинец“ където участниците от България, Испания, Чехия, Армения и Украйна ще бъдат настанени и ще прекарат заедно две седмици. Основните дейности по проекта са свързани с Европейската година на диалог между поколенията. В тази връзка младежите ще имат възможност да обменят опит с възрастни доказали се творци и артисти от дома за Ветерани в областта на изкуството в гр. София.  В програмата на обмена са включени и двудневна екскурзия до гр. Сопот, както и разходка и посещение на забележителности в гр. София.  Финалната публична презентация на проекта ще се проведе в гр. София.

Желаещите да се включат в обмена трябва да бъдат на разположение за целия предвиден период.

Вашите заявки за участие: CV, мотивационно писмо и снимка(написани на български и преведени на английски) очакваме да изпратите до 08.06.2012г. на пощата на Фондация „ЖАР ТЕАТЪР – изкуство-култура” firefoundationye2012@gmail.com

За повече информация свържете се с организаторите:

firefoundationye2012@gmail.com

 Posted by Vera at 18:30

Sorry, the comment form is closed at this time.