Си Ви Ес – България търси доброволци за София Филм Фест – 05-25 Март 2012г.

 За трета поредна година Си Ви Ес – България набира доброволци за помощ при организацията и провеждането на Международния филмов фестивал –  16-ия София филм фест.

 

Нашият екип ще се помага между 5 и 25 март 2012 г.

Как?            Ще посрещаме и информираме зрителите на различните кино прожекции, ще раздаваме информационни и рекламни материали, ще работим заедно с екипа на фестивала в офиса на СФФ, ще помагаме при организацията на съпътстващите събития (пресконференции, награждавания, партита, коктейли) и др.

Кога?           Времето е плаващо в зависимост от програмата на феста и на съпътстващите събития, като ще има работа всеки ден между 10:00 и 22:00 ч. Ще се работи по предварително уточнен график, съобразен с възможностите на доброволците. Ще разчитаме на гъвкавост и готовност за включване в извънредни и непланирани дейности. Въобще, обещаваме ви вълнуващо доброволстване!

Защо?          Защото искате да се включите в организацията на едно от най-големите културни събития в България, да гледате европейско и международно кино, да сте част от събитията, които съпътстват фестивала, и защото сте отговорни, заредени с желание и свободно време!

Доброволците на София филм фест

Подробна информация може да намерите и във файла по-долу.

Описание на позицията

Формуляр за кандидатстване

Изпратете попълнен формуляра на cvs.katerina@gmail.com до 17.02.2011 (петък) със заглавие: SFF_2012

УСПЕХ!

 

Sorry, the comment form is closed at this time.