Нека да ви разкажем как мина вчерашното ни участие на Фамилатлона.

Стартът на събитието беше в 10:30, затова Мира и Зори чинно си уговориха среща в 9:00 ч., за да могат да вземат всички джиджавки от офиса и да ги пренесат до Южен парк. Естествено Мира закъсня, но все пак успяхме да пристигнем на уреченото място около 10 и нещо.

Последва нелеката борба с картата на събитието. Уж намерихме отреденото ни място, но пък другите май не са бяха ориентирали съвсем, та май стана кой, където намери подходящо местенце на поляната :).

Почнахме да подреждаме масата, да слагаме брошури, папки с информация, банери и т.н. Вятърът обаче не ни взе на сериозно и се получи следната ситуация. А, опънем единия банер на Си Ви Ес – България и започнем с другия и хоп, вятърът го съборил. След известна неравностойна борба (в този Южен парк един камък няма да подпрем банерите с него :(), се отказахме и както виждате от снимките безславно опънахме банерите на земята. Не, че пак не ни се наложи да ги гоним :).

Макар и щандът ни да беше в процес на подреждане, хората се спираха, разпитваха ни и разглеждаха какви материали сме изложили. В един момент към нас се присъедини и Юдит и стана съвсем весело. Слънцето печеше приятно, настроението беше приповдигнато, паркът беше пълен с хора, а покрай нас се представяха какви ли не спортове – американски футбол, бейзбол, карате. Фризби, федербал и волейбол се практикуваха из целия парк :). По едно време ни посвириха на барабани и въобще беше доста весело.

Дики и Тами дойдоха да ни посетят, придружени от дечковците.

Естествено поизгоряхме, някои повече от други, но такива са рисковете на първият топъл ден след 2 седмици студ… :).

И така с нетърпение очакваме следващия Фамилатлон догодина, а дотогава може да участвате в нашето парти за добре дошла на Юдит, което ще бъде на 18 май. За подробности, знаете си cvs-bg@bluelink.net или на нашите телефони.

Спокойна неделна вечер и много успешна нова седмица!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.