gapcover Mладежкия обмен “Don’t Mind the Gap”

Piles Beach, Валенсия (Испания)

 26.09.2016-03.10.2016

Какво?

„Don’t Mind the Gap” e младежки обмен, който се провежда в рамките на програмата Erasmus+. В него ще вземат участие 30 младежи от 5 страни: Испания, Италия, Румъния, България и Португалия.

Кога и къде?

Обменът ще се проведе в  околностите на красивия средиземноморския град Гандия в Испания. Датите на проекта са 26.09.2016 – 03.10.2016.

gap1 gap

 

 

 

 

 

Цел?

Целта на младежкия обмен “Don’t Mind the Gap” е да подкрепи и мотивира младите хора да използват ефективно енергията си и да развият нужните умения, с които да направят положителни промени в нашето общество. В днешния свят съществува пропаст между идеите, плановете и действията и ние заедно можем да преодолеем тази пропаст.

Какво да очаквате?

В края на проекта, участниците ще придобият по-голямо самочувствие и по-голяма яснота как да превърнат своите идея в действия. Те ще направят първите си стъпки в управлението на проекти и ще натрупат знания и умения, които са важни не само за тяхното личностно развитие, но също така и за тяхната кариера.

gap2

Кой може да вземе участие?

Младежи на възраст между 18-30 години, които са мотивирани да търсят личностно развитие и да играят активна роля в нашето общество. Доброто ниво на английски е изискване само към лидерите на отделните групи. Идеалният кандидат се очаква да проявява интерес към предприемачество и да има желание за придобиване на знания в сферата на управлението на проекти и дизайнерското мислене.

Разходи?

Настаняването, храната и работните материали се поемат от организаторите. 100% от пътните разходи до мястото, където ще се провежда проекта и обратно ще бъдат възстановени до максималната сума, посочена от ЕС за отделните страни след края на проекта. За България тази сума възлиза на 270 евро.

Повече информация за самия проект можеш да намериш в приложените файлове. Ак0 това е твоят проект, моля попълни формуляра за кандидатстване и го изпрати на cvs.katerina@gmail.com  до 14 септември!

Успех!

APPLICATION FORM_Don’t Mind the Gap

Call for participants_Don’t Mind the Gap_light

INFO PACK FOR PARTICIPANTS_Don’t Mind the Gap

 

Sorry, the comment form is closed at this time.