Искаш да използваш свободното си време, за да бъдеш доброволец? Имаш желание да пътуваш, да се запознаеш с нови, готини хора, с които споделяш общи идеи и мисли.
Или пък да се срещнеш с хора от различни краища на света, с които да поспориш конструктивно. Тогава сигурно си чувал за Европейската доброволческа служба или пък за доброволческите лагери?

А може би си нямаш и на идея за какво иде реч, но пък ти звучи интересно?

Тогава си добре дошъл на информационната среща, която организираме в сряда, 14 ноември в офиса ни на ул. Гургулят 30). Къде точно се намираме може да видиш тук.  Началният час е 18:00 ч., а гости посрещаме до 21:00 ч.

На информационната среща ще…

Ще си говорим за доброволческите лагери, младежките обмени, Европейска доброволческа служба, дългосрочно доброволчество и възможностите за участие в проекти в България.

Ще има презентации, време за индивидуални и групови консултации, както и възможност да си поговориш с доброволци, участвали в проекти през 2012 година.

На информационната среща са добре дошли….

Хората, които никога не са чували за доброволческите възможности. Също така тези, които имат някаква представа, но имат и още толкова въпроси в главата си. И разбира се онези, които вече са решили да доброволстват, но си търсят конкретни възможности или искат да си поговорят с хора, които вече са преживели уникалното усещане да пътуваш, да опознаваш чужди култури и да отделиш време и енергия за другите.

Очакваме те сам/а или с приятели, но задължително с усмивка и настроение.

Sorry, the comment form is closed at this time.