sff

 

 

 

За шеста поредна година Си Ви Ес – България набира доброволци за помощ при организацията и провеждането на 19-ия Международния София филм фест.

Нашият екип ще помага от 23 февруари (само за някои позиции) и по време на фестивала между 5 и 29 март 2015г.

Какво ще правим? Ще посрещаме и информираме зрителите на различните кино прожекции, ще разнасяме и раздаваме информационни и рекламни материали, ще работим заедно с екипа на фестивала в офиса на СФФ, ще помагаме при организацията на съпътстващите събития (пресконференции, награждавания, партита, коктейли) и др.

Кога ще го правим? Времето е плаващо в зависимост от програмата на феста и на съпътстващите събития.

Работа ще има между 10:0sff dobrovolci0 и 23:00 ч. по предварително уточнен график, съобразен с възможностите на доброволците. Ще разчитаме на гъвкавост и готовност за включване в извънредни и непланирани дейности. Не се притеснявайте, ще ви остава време и за живот извън фестивала (стига да искате)! Обещаваме ви вълнуващо доброволстване!

Защо да го правим? Защото искате да се включите в организацията на едно от най-големите културни събития в България, а и в този край на Европа; да усетите неповторимата фестивална атмосфера, която ще запомните за цял живот; да гледате най-доброто от европейското и световно кино; да сте част от съпътстващите фестивала събития, на които идва всеки, който е някой в българското и международно кино. А също така, защото сте отговорни, заредени сте с желание и свободно време и обичате да преживявате нови и вълнуващи неща!

Подробна информация и формуляр за кандидатстване можете да намерите по-долу.

SFF_opisanie-na-poziciata_2015

Формуляр за кандидатстване

Кандидатствайте до 15 февруари. Очакваме ви!

Sorry, the comment form is closed at this time.