Ако се чудиш как може да се съчетаят думичките дискриминация, българско общество, доброволци и театър в едно изречение, и то да има смисъл, то тогава те каним на обучението:

“Невидим театър: доброволци срещу дискриминацията в българското общество”.

Сесиите на обучението ще се проведат в следния формат и ред:

  • Първоначална среща на 30 ноември 18:00ч. в Социален център „Хаспел“, на която ще се срещнеш със свои съмишленици, ще разбереш по-подробно каква е концепцията на Невидимия театър и ще можеш да задаваш въпроси.
  • Обучение на 1 и 2 декември 10:00-14:00ч отново в Социален център „Хаспел”, на което ще се запознаеш с техниките на Невидимия театър и заедно ще направим подготовка за истинските пърформанси.
  • Пърформанси на 3 и 5 декември, които ще продължат около 2 часа, като началният час и мястото ще се доуточнят впоследствие, според желанията и възможностите на групата.

Обучението е напълно безплатно и не изисква предварителен опит. Ако желаете да се включите, моля потвърдете участие като пишете на Гери на gery_01@abv.bg. Краен срок: 28.11.2012 г. (сряда).

Повече информация може да намерите в прикачената брошура. Побързайте, местата са ограничени!

Очакваме те!

Обучението е част от програмата, с която отбелязваме Международния ден на доброволеца – 5 декември и нашия юбилей – 10 години Си Ви Ес – България. А какво друго сме ви подготвили за този празник, може да прочетете тук.

Sorry, the comment form is closed at this time.