“Доброволчески кръгове” е изложба, посветена на ценностите, които стоят в основата на доброволчеството, възможностите, които ни дава то, каузите, които са близки до сърцата, и събитията, които ни вдъхновяват да продължим напред заедно!
Един моментен разрез на пулсиращото доброволческо сърце на България, който ни показва част от позитивните доброволчески примери.

Виж повече

Ценностите, които стоят в основата на доброволчеството, очертават пътя към личностното ни развитие, към щастието, към стойностните приятелства, към огромното удоволствие, което изпитва човек, когато помага на някого, към порастването на обществото ни.

Виж повече

Доброволческите каузи – онези увличащи след себе си кълба от ентусиазъм и енергия за промяна. Някой им дава начало и тласък, друг се включва в тях и така ден след ден всички заедно правим възможна промяната, за която всеки един от нас мечтае. Срещаме те с част от тях и те предизвикваме да потърсиш онези близки до теб и сърцето ти доброволчески каузи.

Виж повече

Доброволчество в местни инициaтиви, доброволчески лагери, Европейски корпус за солидарност, Еразъм +, обучения, младежки обмени, Еразъм за млади предприемачи… Толкова много възможности, които разтварят пред теб доброволческите кръгове и те приканват “Влез в кръга”!

Виж повече

Често мислим, че сме сами в желанието си да променим света. Понякога така губим смисъла. Затова ние в Си Ви Ес – България обичаме да организираме събития – за да срещнем единомислещи човешки същества и да видим, че не сме сами. Събитията събират онези, които желаят да правят добро и ни вдъхновяват да продължим напред заедно. А знаем, че заедно можем повече. Виж нашите събития и си пожелай доброволчество! Вярваме, че ще ти се случи!

Виж повече

Снимки и видео: Soul Cinematic
Дизайн: Изабела Маркова
Криейтив и текст: Катерина Стоянова

Sorry, the comment form is closed at this time.