12644865_10153871971420987_2349702193656471282_n

Най-мащабното културно събитие в София – Международния София филм фест тази година навършва 20 години. А Си Ви Ес – България има удоволствието за седма поредна година да е партньор на фестивала и да отговаря за набирането на доброволци.

Нашият екип ще помага от 24 февруари (само за някои позиции) и по време на фестивала между 10 и 31 март 2015г.

Какво ще правим?

Ще посрещаме и информираме зрителите на различните кино прожекции, ще разнасяме и раздаваме информационни и рекламни материали, ще работим заедно с екипа на фестивала в офиса на СФФ, ще помагаме при организацията на съпътстващите събития (пресконференции, награждавания, партита, коктейли) и др.

Кога ще го правим?

Времето е плаващо в зависимост от програмата на феста и на съпътстващите събития.

Работа ще има между 10:00 и 23:00 ч. по предварително уточнен график, съобразен с възможностите на доброволците. Ще разчитаме на гъвкавост и готовност за включване в извънредни и непланирани дейности. Не се притеснявайте, ще ви остава време и за живот извън фестивала (стига да искате)! Обещаваме ви вълнуващо доброволстване!

Защо да го правим?

Защото искате да се включите в организацията на едно от най-големите културни събития в България, а и в този край на Европа; да усетите неповторимата фестивална атмосфера, която ще запомните за цял живот; да гледате най-доброто от европейското и световно кино; да сте част от съпътстващите фестивала събития, на които идва всеки, който е някой в българското и международно кино. А също така, защото сте отговорни, заредени сте с желание и свободно време и обичате да преживявате нови и вълнуващи неща!

И да не забравим, за да може да видите култови хора като Тери Гилиъм, Тед Кочев или да чуете Ерик Трюфаз и Зигрфрид на живо.

Подробна информация и формуляр за кандидатстване можете да намерите по-долу.

Описание на позицията – доброволец на София филм фест 2016

Формуляр за кандидатстване

Кандидатствайте до 19 февруари, 17:00 ч. Очакваме ви!

sff dobrovolci

Sorry, the comment form is closed at this time.