1243681_10151962567967848_2096834934_oОбучение
“International Camp Coordinator Training”

23 – 30 май 2016,
Нийдеркауфунген (до гр. Касел), Германия

Една от основните дейности на международната доброволческа мрежа SCI International е провеждането на доброволчески работни лагери. Тези лагери се нуждаят от координатори, които да съдействат и да се грижат за добрата комуникация между доброволците, организацията и мястото, където се провежда лагера.

Целта на обучението, което предлагаме е да подготви участниците за координирането на лагер, както и други подобни доброволчески проекти.

Обучението няма такса за участие, храната и настаняването се поемат от организаторите, а участниците покриват сами разходите си за пътуване до мястото на проекта.

Ако искаш да вземеш участие в обучението и:

• си на възраст над 18 години;
• владееш английски език и нямаш против да се обучаваш и общуваш на него;
• имаш възможност да се включиш в цялото обучение;
• проявяваш интерес към доброволческите лагери на SCI и други подобни доброволчески проекти и имаш намерение да участваш в тях като лидер или координатор;
• имаш желание да споделиш наученото от обучението и си отговорна личност,

Кандидатствай като попълниш този формуляр възможно най-скоро* и го изпратиш на Сара на volunteers@cvs-bg.org Ако пък имаш някакви допълнителни въпроси, директно й звънни на 0887 876630. 

*Поради отказали се участници в последния момент, пускаме това обучение за втори път и те молим при интерес да бъдеш възможно най-бърз.

 Posted by Victoria at 16:52 Обучения

Sorry, the comment form is closed at this time.