SCI-Каталуня (партньорската ни организация в мрежата на SCI) си търси нови ЕДС доброволци. Разгледайте двата вида проекти и ако ви хареса някой от тях, кандидатствайте според изискванията описани по-долу! Крайният срок е 3 март 2014.

Ето и описанието на проектите и начина за кандидатстване:

1) Associacio pel desenvolupament local i alternatiu (ADeLA): Pipirimoska (20.10.2014 – 20.04.2015). Подробна информация за проекта можете да намерите тук
Ако това е Вашият проект, то следва да попълните онлайн формата и да изпратите мотивационно писмо и автобиография на evs@sci-cat.org като за заглавие на своя е-майл сложите: [EVS ADeLA].

2) SCI Catalunya office, (22.09.14 – 22.09.15)
Подробна информация за проекта можете да намерите тук.
Ако това е Вашият проект, то следва да попълните онлайн формата и да изпратите мотивационно писмо и автобиография на evs@sci-cat.org като за заглавие на своя е-майл сложите: [EVS SCI CAT].

ВАЖНО! Нашите партньори ще направят първоначален подбор по апликационна форма (преди да разгледат мотивационните писма и автобиографиите). Формулярите могат да се попълват на каталан или испански. На 10 март ще бъдат обявени имената на избраните доброволци.
Ако имате въпроси за ЕДС, пишете на Наталия на longterm@cvs-bg.org

Успех!

Sorry, the comment form is closed at this time.