Доброволчески кръгове

е събитие, посветено на Международния ден на доброволците – 5-ти декември. Денят, в който празнуваме нашата отдаденост на каузата да направим света едно по-добро място. Събитието се организира в сътрудничество с Sofia International Film Festival / Международен София Филм Фест, а наш домакин ще бъде страхотният Дом на киното / Dom na kinoto

banner_final
 

Програма:

14:00 – 16:00 ч. – КРЪГ НА ПРОЕКТ БЕЖАНЦИ – Презентация на Проект Бежанци на Си Ви Ес – България и Каритас София. Ще проведем творчески работилници заедно с бежанци и доброволци в проекта. Ще представим филма “Проект Бежанци”. / Влез в този кръг, за да разбереш повече за проекта и да се срещнеш със страхотни хора. Доведи приятели и семейство в кръга!

16:30 – 19:00 ч. – ДОБРОВОЛЧЕСКИ КРЪГ – Информационни щандове на различни организации, които предоставят възможности за доброволчество (най-разнообразни каузи: социални, екологични, градски, защита на човешките права, правата на животните и др.) / Влез в този кръг, за да откриеш своя доброволчески проект, да се присъединиш към кауза, да се запознаеш с надъхващи хора и да се мотивираш за действие.

19:00 ч. – ФИЛМОВ КРЪГ “Солта на Земята” (Франция-Бразилия-Италия, 2014, 110 мин, черно-бял, цветен / реж. Жулиано Рибейро Салгадо и Вим Вендерс)/ Влез в този кръг с доброволчески паспорти* и плати намален билет – 5 лв.
Билети на редовна цена 7 лв.
* Доброволчески паспорт ще получиш намясто, заедно с инструкции за попълване

banner_alternative3_big

Sorry, the comment form is closed at this time.