В периода 6-9 ноември 2014 година във Виена се състоя първото по рода си за Ес Си Ай събитие – Панаир на методи и инструменти за неформално учене. То събра 31 участника от 11 страни от Европа и Азия, като представителите на Си Ви Ес – България бяха трима.

DSC01811

 

Целта на събитието беше да доведе на едно място обучители, фасилитатори, координатори на лагери и активисти, които се интересуват от неформалното учене и да им предостави възможност да споделят своя опит, както и нови методи и инструменти, чрез които да се обогати и повиши качеството на бъдещите обучителни проекти в мрежата. Всеки един участник имаше възможността на базата на своя личен опит и интерес да проведе работилница и/или избере да участва активно в предложените дейности от неговите колеги.

 

DSC01816

Беше наистина панаир на методите, където се използваха и изпробваха различни инструменти – визуални техники, театър, танц, креативни дейности, дейности на открито. Повече информация за събитието и проведените работилници, може да намерите на този уебсайт

DSC01734.

 

Събитието, което се организира от екипа от обучители и фасилитатори на Ес Си Ай и чиито домакин бе Ес Си Ай – Австрия, се реализира с финансовата подкрепа на Австрийската Национална агенция по програма Еразъм+, а участието на представителите от Азия бе подкрепено от SCI Jucker Mauderli Fund.

EU flag-Erasmus+_vect_POS

Sorry, the comment form is closed at this time.