2С радост споделяме няколко нови възможности за проекти по Европейска доброволческа служба (ЕДС), които ще се реализират през 2016 година.  Основна информация какво е ЕДС и какви са условията, може да прочетете тук.

СловенияМладежки център Кръшко – дейностите по проекта са организиране на креативни работилници и спортни занимания с деца и младежи. Продължителността на проекта е 6 месеца, с планирани дати от 1 март до 31 август 2016 година. За повече информация разгледайте обявата за набиране на доброволци и обща информация за проекта “Small Steps, Big Changes”. Ако проявявате интерес изпратете автобиография и мотивационно писмо на английски език до barbara.masnik@mc-krsko.si, с копие до longterm@cvs-bg.org до 17.11.2015.

1ШвейцарияSCI Швейцария – търси доброволци за 5 различни проекта – еко село, цирк, бежански център, организация работеща в сферата на мира и за своя офис. Проектите са с продължителност от 6 месеца или 1 година. Инфромация за всеки проект може да намерите тук. Отново кандидставането е до 17.11.2015 година, като изпратите своята автобиография и мотивационно писмо на английски език на Наталия на longterm@cvs-bg.org. Ако кандидатствате за повече от един проект, моля изпратете отделно мотивационно писмо за всяка позиция.

Ако имате въпроси свързани с Европейската доброволческа служба и с предложените проекти, пишете на Наталия на longterm@cvs-bg.org.

Успех!

Sorry, the comment form is closed at this time.